Snel een lening afsluiten

Snel een lening afsluiten

Een lening aanvragen wordt tegenwoordig steeds lastiger. En snel een lening afsluiten is helemaal lastig. Banken en andere kredietverstrekkers zijn terughoudend in het verstrekken van een lening. Er worden behoorlijk wat voorwaarden gesteld waaraan je dient te voldoen. En voldoe je niet aan deze voorwaarden, dan wordt er geen lening verstrekt. Dan dien je jezelf te wenden tot geld lenen zonder bkr toetsing.

Hoe kan je snel geld lenen?

En indien je snel geld nodig hebt dan kan dit uitermate vervelend zijn. Zeker als je geld nodig hebt voor iets dringends zoals bijvoorbeeld voor een reparatie aan een wasmachine of auto.

Een minilening is een lening die je wel snel kan afsluiten. En bovendien worden er geen strikte voorwaarden gesteld aan het verstrekken van een dergelijke lening. Omdat je deze lening snel kunt afsluiten en omdat je bovendien erg snel geld op je rekening hebt staan worden deze leningen ook wel flitskredieten genoemd.

Er is wel een nadeel verbonden aan geld lenen zonder bkr toetsing. En dat is de rente die je dient te betalen. Deze is doorgaans behoorlijk wat hoger dan wat je bij andere leningen ziet. Daarnaast kan je ook geen grote bedragen lenen en dien je het bedrag ook weer binnen uiterlijk 90 dagen terug te betalen.

Waar kan ik snel een lening afsluiten?

De verstrekkers van minileningen richten zich dan ook op mensen die direct over geld willen beschikken en dit geld niet al te lang nodig hebben. Het is ter overbrugging van een korte periode. Wordt bijvoorbeeld jouw salaris pas over een paar weken gestort maar heb je nu het geld nodig, Dat is een typisch voorbeeld van een situatie dat er een beroep wordt gedaan op een kleine lening.

Een dergelijke lening kan je niet bij een bank afsluiten. Daarvoor moet je zijn bij bedrijven zoals Saldodipje en  Ferratum. Zij hebben zich specifiek toegelegd op het verstrekken van kleine leningen met korte looptijden.

Eenvoudig online aanvragen

Een aanvraag kan je eenvoudig online indienen. De doorlooptijd van het beoordelen van een aanvraag is erg kort. Doordat er bij geld lenen zonder bkr toetsing geen bkr controle wordt uitgevoerd wordt er al snel een aantal werkdagen bespaart. 

Wel is het zo dat de aanvraag intern door kredietspecialisten wordt beoordeeld. Het is dus niet zo dat iedereen klakkeloos een lening kan afsluiten.

Garantstelling

Een ander kenmerk voor het aanvragen van een snelle en kleine lening is de garantiestelling. Je dient iemand aan te dragen die garant wil staan voor het terugbetalen van de lening. Indien je niemand in jouw vriendenkring of binnen jouw familie kent die dit wil doen, dan kan je eventueel ook garantstelling via de flits kredietaanbieder aanvragen. Hier zijn dan echter wel extra kosten aan verbonden die behoorlijk kunnen oplopen.

Op onze website vind je alleen informatie. Je kan hier geen lening aanvragen of een advies inwinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *