Structureel geld verdienen of op korte termijn geld verdienen?

Structureel geld verdienen

Wie wil dat nou niet? Snel geld verdienen. En indien mogelijk ook nog eens snel en veel geld verdienen. Dit lijkt een utopie en dat is het eigenlijk ook wel. Op korte termijn veel geld verdienen is in mijn opinie gewoonweg niet mogelijk. Bovendien, structureel geld verdienen is toch veel interessanter!

Investeer in jouw toekomst

Dit alles neemt niet weg dat als je nu een tijdsinvestering doet, je in de toekomst zeker wel veel geld kunt verdienen. En dan als bijkomstigheid dat je er vanaf dat moment ook niet al te veel meer voor hoeft te doen. Bovendien is structureel geld verdienen veel interessanter dan op korte termijn over een klein beetje extra geld te beschikken.

Om dit te bereiken dien je een online business op te bouwen. Maar ik  moet je wel waarschuwen. Het opbouwen van een gedegen en winstgevende online business gaat niet vanzelf. Bovendien die je er de nodige tijd voor uit te trekken.

Wanneer pluk je de vruchten van jouw werk?

En dat is best lastig. Je dient in mijn opinie in je achterhoofd te houden, dat je de eerste 6 maanden niet veel gaat verdienen. Deze tijd zal je moeten investeren in het opbouwen van een online onderneming. 

Daarentegen, heb je jouw online business staan, dan ga je hier op zeker van profiteren. Op het moment dat het geld begint binnen te komen, hoef je er bovendien ook niet heel veel meer voor te doen. 

Dan is het een kwestie van het onderhouden van hetgeen je hebt opgebouwd. Hiervoor heb je niet meer dan een paar uur per week voor nodig.

Wil je echt veel geld verdienen?

Tenzij je natuurlijk meer en meer wilt gaan verdienen. En dat is erg realistisch. Je kan het bijna een verslaving noemen. Want als je 3,000€ per maand verdient en je weet dat je als nog meer tijd gaat investeren dat je dan ook 5,000€ of zelfs wel 10,000€ kan verdienen, dan is de kans groot dat je dit gaat doen.

Dan ben je mijn ogen echt goed bezig. Je bent voor jezelf de weg naar volledige financiële onafhankelijkheid aan het opbouwen. Stel je eens voor dat je dit soort bedragen verdient en dat je volledig eigen baas bent. Je kan doen en laten wat je wilt. Wil je 5 keer per jaar op vakantie? Geen probleem. Als je zoveel geld verdient dan kan je dat gemakkelijk betalen.

Werken vanuit exotische locaties

Bovendien kan je er ook voor kiezen om een paar maanden vanaf exotische locatie te gaan werken. En vanaf deze locatie kan je gewoon jouw werkzaamheden voortzetten en jouw online business steeds verder uit te bouwen. 

Je hoeft dit echt niet vanuit Nederland te doen. Een internetverbinding en een laptop is alles wat je nodig hebt.

Profiteer ook van de miljarden euro`s die worden uitgegeven

De aangewezen methode voor dit alles heet affiliate marketing. Er worden miljarden euro`s per jaar verdient door degene die zich hierop toeleggen. En er staat jou niks in de weg om dit ook te gaan doen. Succesvolle affiliate marketing websites brengen meer dan 100,000€ per jaar in het laatje. En de eigenaren van deze websites hoeven er bijzonder weinig voor te doen.

Ben jij een doorzetter?

Het enige wat zij hebben gedaan is de stap zetten. Daarnaast zijn zij doorzetters. Ze hebben een doel voor ogen waarvoor zij alles willen doen om dit te bereiken. En dit is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Gewoon doen en doorzetten.

Maar zoals al gezegd, ga je op deze manier snel geld verdienen? Dat niet. Maar is het niet gewoonweg beter om op termijn continue veel geld te verdienen, zonder hard te hoeven werken, dan snel geld verdienen op korte termijn. 

En dat wanneer dit geld op is je weer van voren af aan dient te beginnen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *